Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
           
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου ενημερώνει τα μέλη του και όλους τους φίλους Ηπειρώτες στο Χαϊδάρι, ότι αποφάσισε να πραγματοποιήσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:  

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ  
Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην αίθουσα εκδηλώσεων & δεξιώσεων «Ίριδα», (Στρατάρχου Καραϊσκάκη 3 Χαϊδάρι, τηλ. 2105812682) στις 2 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 13:00
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
Πλούσιο μενού φαγητού, με ελεύθερο κρασί και αναψυκτικά στην 
  τιμή των 15 ευρώ.
Βασιλόπιτα και τσίπουρο προσφορά του συλλόγου.
• Ορχήστρα δημοτικών τραγουδιών με κλαρίνο τον Θωμά Λώλη και τραγούδι τον Βασίλη Ζώη και Γιάννη Κουτελέκο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ 21η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (Απελευθέρωση Ιωαννίνων)
Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 και θα περιλαμβάνει  πρόγραμμα μουσικών παραστάσεων και προβολής video, που θα αφορούν την απελευθέρωση των Ιωαννίνων και την Ήπειρο.

ΤΖΑΜΑΛΑ
Η μεγάλη ανοιχτή αποκριάτικη εκδήλωση «Τζαμάλα» που θα πραγματοποιηθεί και φέτος την τελευταία αποκριά (αποκριά τυρινής) στις 2 Μαρτίου 2014, ημέρα Κυριακή και από ώρα 19:00, στο Παλατάκι Χαϊδαρίου (Στρατάρχου Καραϊσκάκη & Λ. Αθηνών, Χαϊδάρι.
Η εκδήλωση της «Τζαμάλας» ενός παραδοσιακού Γιαννιώτικου  εθίμου κατά την τελευταία Κυριακή των αποκριών, θα αποτελέσει μια μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση για όλο το Χαϊδάρι, με ζωντανά μουσικά συγκροτήματα παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής, καθώς και χορευτικά τμήματα γύρω από τη μεγάλη φωτιά «Τζαμάλα».

Ευελπιστούμε στην συμμετοχή όλων των συμπατριωτών και φίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου